Raigla
Põlva maakond
Eesti
Pop-up restoranide festival, mis kulgeb Vasknarvasat Setomaale Saaboldani mööda Peipsi äärt maad mööda ja Peipsil ning Emajõel.
Eesti Rahva Muuseumi peakokk Henari Nõu esitleb: Restoran Nõu
Peakoka menüüs:
-Peipsi soolatindi supp
-Pikalt küpsetatud veisepõseliha, varajase kartuli, värske hapu koriandri kurgi ja Peipsi sibulatega
-Peipsi haugifilee, varajase kartuli, hapendatud Peipsi sibula ja käsitöö tšilli majoneesiga
-Rammus vahukoore brüleekreem
Joogid:
-Kohv
-Piparmündi tee / mesi
-Käsitöö limonaad
-Toidutänava logoga õlu ja limonaad
-Mojito kokteil ja Nohito mokteil
-Punane vein / valge vein
Võimalus toitu kaasa osta.
Räpina sadama puhkealal on loodud head võimalused matkaauto või karavaniga reisijatele ööbimiseks. Vaata lisa:
rapinasadam.ee
Peakokk Henari ja majasokk Irmelin ootavad kõiki mekkima kohalikku toitu.